Obavijesti
Kontaktirajte nas, pišite nam: redakcija@osijek-danas.com
Kontaktirajte nas, pišite nam: redakcija@osijek-danas.com
Kontaktirajte nas, pišite nam: redakcija@osijek-danas.com
Baner
Home Glazba Video retro party `We all love 80's and 90's` u petak u Royalu
Video retro party `We all love 80's and 90's` u petak u Royalu
Ponedjeljak, 25 Srpanj 2011 10:52

Pozivamo vas na 10. jubilarni po redu, i po prvi puta u sklopu programa Osječke ljetne noći video retro party "We all love 80's and 90's" uz live video mix by Vj Laser, u petak 29.7.2011. s početkom u 20 sati u vrtu hotela Royal. Ulaz je slobodan.

Party će se odrzati na otvorenome u legendarnom vrtu hotela Royal uz puni bazen i atmosferu pravoga starog disca... spotovi, disco kugla, dim, light show, bljeskalice. Pogledajte, poslušajte i čagajte uz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih u jedinstvenom video mixu na velikom video zidu. Pop, studio 54, dance, rock, reggae, italo disco, new wave,funky......

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo kako ćete plesati cijelu noć, jer vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu, a kako bismo se ove večeri potpuno vratili u prošlost, možete se obući u retro stilu... što šarenije to bolje. Nagrade iznenađenja za najoriginalnije čagere i najbolji retro look!

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-te i 90-te!Prisjetite se Groznice subotnje večeri, Moonwalka, Briljantina, Prljavog plesa, Lambade i neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene.

Dobro došli!


Komentari (2)Add comments
Mladen wrote on Srpanj 28, 2011
 
Title: ...
ako pada kisa sto se onda dogadja
Prijavi komentar
Glasaj protiv
Glasaj za

Glasova: +0
MIRJANA wrote on Srpanj 25, 2011
 
Title: ...
Konacno,rijetko to radite trebali bi barem 2 puta mjesecno,da se ljudi nauce na party
Prijavi komentar
Glasaj protiv
Glasaj za

Glasova: +1

Napišite komentar

busy
 
Baner

TV program

SABINA KOŽELJ HORVAT - FINANCIJE

Baner
Baner