Unikom d.o.o. ovoga tjedna započinje s podjelom korisničkih kartica koje će omogućiti brže, kvalitetnije i efikasnije poslovanje s našom tvrtkom. Karticu će korisnici upotrebljavati prilikom plaćanja računa na našoj blagajni, predavanja otpada u reciklažna dvorišta, naručivanja usluge odvoza glomaznog otpada, staklene i metalne ambalaže, preuzimanja vreća za plastiku, biootpad i sl. s obzirom da sadrži personalizirani kod koji će omogućiti značajno brži pristup informatičkom sustavu našim djelatnicima u odnosu na dosadašnju praksu. Uz to, bit će izbjegnuta i potreba dokazivanja identiteta korisnika osobnom iskaznicom.

Karticu će dobiti sva kućanstva odnosno privatni korisnici (njih oko 50.000) na području svih lokalnih samouprava u kojima Unikom d.o.o. obavlja poslove odvoza otpada. Građanima ćemo karticu dostavljati na kućnu adresu u idućih 6 mjeseci s obzirom da smo ih odlučili podijeliti bez angažiranja vanjskih tvrtki kako bismo ostvarili značajnu uštedu novca.

Ograničenja u kontekstu odlaganja otpada u već postojećem i buduća tri reciklažna dvorišta, kao i u mobilnom reciklažnom dvorištu, neće biti u odnosu na uvjete prema kojima ih građani i u ovom trenutku mogu koristiti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.