Kinesko vrhovno zakonodavno tijelo je počelo raspravu o nacrtu izmjene zakona o prevenciji životinjskih epidemija, nastojeći poboljšati rad u tom području i unaprijediti životinjsku sanitaciju.

Nacrt je prvi put predstavljen zastupnicima radi rasprave na redovitoj sjednici Stalnog odbora Svekineskog narodnog kongresa, koja je započela u nedjelju.

Osim toga, raspravlja se i o zakonima o javnom zdravstvu, uključujući nacrt zakona o biološkoj sigurnosti i nacrtu izmjene zakona o prevenciji i kontroli zakona o zagađenju okoliša čvrstim otpadom.

Ostali zakonodavni dokumenti uključuju nacrt zakona o administrativnoj disciplini, Narodnim naoružanim policijskim snagama i nacrt amandmana Zakona o autorskim pravima.

Zakonodavci također raspravljaju o nacrtu odluke o održavanju treće godišnje sjednice 13. saziva Svekinsekog narodnog kongresa, nacrtu odluke o ovlaštenje Državnom vijeću za privremenu prilagodbu povezanih zakona i pravila u pilot zoni slobodne trgovine Hainana i izvješće o zaštiti okoliša, između ostalog.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.