Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek počela je raditi s korisnicima i poslala je Priopćenje koje prenosimo:

Za sve korisnike otvaraju se Posudbeni odjel za odrasle i Odjel za rad s djecom i mladima u Gornjem gradu na lokaciji Europske avenije 24. Ogranci Knjižnice su do daljnjeg zatvoreni za korisnike.

  • Knjižnica je otvorena za korisnike od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.30 sati. Knjižnica do daljnjeg neće raditi subotom.
  • U vremenu od 13.00 do 13.30 Knjižnica se zatvara za korisnike zbog provođenja dezinfekcije posudbenih odjela.
  • Zakasnina se neće obračunavati za razdoblje od 16. ožujka do 11. svibnja 2020. Za razdoblje do 16. ožujka 2020. kao i nakon 11. svibnja 2020. zakasnina će biti obračunata. 
  • Obnova zaduženja neće se obavljati do 11. svibnja 2020.
  • Slobodni pristup građi u fondu posudbenih odjela Knjižnice do daljnjeg se ograničava. Molimo Vas da se služite uslugama pretraživanja online baze GISKO-a (i to naslove kojima je status dostupan GORNJI GRAD odrasli i GORNJI GRAD dječji) te unaprijed pripremite popis željenih naslova, a pruža se i mogućnost pripreme željenih naslova putem e-maila: posudba@gskos.hr
  • Vraćenu knjižničnu građu zbog dezinfekcije nije moguće posuditi drugom korisniku 72 sata od povrata
  • Čitaonice (Studijska čitaonica, Austrijska čitaonica i čitaonica dnevnog tiska) su do daljnjeg zatvorene za korisnike.
  • Fotokopiranje knjižnične građe može se naručiti putem e-mail adrese citaonica@gskos.hr. Fotokopije se preuzimaju na Posudbenom odjelu za odrasle.

U prostoru Knjižnice mogu biti samo dva korisnika istovremeno. Molimo korisnike da se pridržavaju propisanog razmaka te koriste dezinfekcijska sredstva postavljena na ulazu u Knjižnicu.

Kako bismo održali najviše higijenske standarde i socijalnu distancu molimo korisnike za što kraće zadržavanje u prostoru Knjižnice te pridržavanje i svih ostalih mjera – stoji u Priopćenju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.