Kineski predsjedinik Xi Jinping je potaknuo mlade Kineze da se pridržavaju čvrstih uvjerenja, drže narodni stav i razvijaju originalne vještine kako bi se posvetili cilju izgradnje veličanstvene zemlje.

Xi, također genrealni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno izjavio u nadejelju prilikom slanja čestitke mladim ljudima diljem zemlje ususret kineskog Dana mladosti, koji pada na 4. svibanj.

Mladi Kinezi svih etničkih pripadnosti su, sučeni s epidemijom bolesti koju izaziva novi koronavirus aktivno odgovorili na partijski poziv i sudjelovali u sveobuhvatnom narodnom ratu protiv epidemije, rekao je Xi.

Nepokolebani poteškoćama i opasnostima su išli naprijed i posvetili se služenju zemlji, pokazujući visok osjećaj odgovornosti i osvajajući visoke pohvale Partije i naroda, istaknuo je Xi.

Ističući kako je 2020. ključna godina za izgradnju umjereno prosperitetnog društva u svakom pogledu i pobjedu u bitci protiv siromaštva, je predsjednik Xi potaknuo mladež na naporan rad radi ostvarenja kineskog sna o nacionalnom preporodu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.