Alibaba.Com je pokrenuo svoju prvu globalnu internetsku trgovinsku priredbu u pondejeljak, kao novi kanal za tradicionalno trgovinsko poslovanje radi dopiranja do korisnika kada su mnoge izložbe otkazane tijekom epidemije bolesti COVID-19.

Očekuje da će trgovinska izložba trajati do 24 svibnja i privući posjete, upite i narudžbe približno 200 000 veletrgovaca svaki dan.

Zhang Kuo glavni upravitelj tvrtke Alibaba.Com, je rekao kako će ukupno 20 takvih internetskih izložbi biti održano ove godine radi pomoći malim i srednje velikom poduzećima da prođu kroz poteškoće.

Zhang je rekao da je Alibaba.com, iako je COVID-19 frustrirao globalnu prekorganičnu trgovinu, održao uzlazni trend s ukupnim transakcijama koje su se u travnju na godišnjoj razini povećala za 86,3%.

Prekogranični prijenosi uživo među tvrtkama će tijekom ove godišnje izložbe biti predstavljeni prvi put, s više od 1 000 sjednica uživo između tvrtki koje će se održati tijekom izložbe.

Alibaba.Com, pokrenut 1999, je globalna vodeća prekogranična platforma za kontakte među tvrtkama, a u vlasništvu je kineskog diva za e-trgovinu, Alibaba Grupe.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.