Glavni tajnik Športske zajednice Osječko-baranjske županije Dubravko Ižaković pozvao je sve klubove, trenere i sportaše da se pridržavaju propisanih mjera i organiziraju treninge na način da nikome ne bude ugroženo zdravlje.

Temeljem novih odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u smislu većeg ublažavanja mjera za područje sporta i otvaranja sportsko rekreativnih terena (otvorenih i zatvorenih) Sportska zajednica Osječko-baranjske Županije, kao koordinator za pokretanje sportskih aktivnosti na području Osječko-baranjske županije ispred Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije, dostavila je informacije i upute kojih se trebaju pridržavati svi klubovi i udruge.

Među najvažnijim je uputama ona da se svaka aktivnost i pokretanje bilo kojeg oblika treninga mora prijaviti na posebnim obrascima Športskoj zajednici Osječko-baranjske županije. Klubovi se moraju preko svojih gradova/općina ili lokalnih sportskih zajednica.

Športska zajednica Osječko-baranjske županije podsjeća kako je od 11. svibnja omogućeno korištenje otvorenih sportskih objekta te mogućnost održavanja treninga za sve sportašice i sportaše. Od 13. svibnja omogućuje se korištenje zatvorenih sportskih objekta te fitness i aerobic centra, teretana i rekreacijskih centra, a od 18. svibnja predviđena je mogućnost otvaranja bazena.

Za otvaranje objekata, početak rada klubova i treniranja sportaša i sportašica te početak rada fitness i aerobic centara, teretana i drugih rekreacijskih centara je neophodna prijava i evidencija.

Objekti, klubovi, fitness i aerobic centri, teretana i ostali rekreacijski centri obrasce mogu dostaviti Športskoj zajednici OBŽ poštom (Športska zajednica OBZ, Reisnerova 46a, Osijek), mailom (sport.obz95@gmail.com) ili telefaksom (031215760).

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.