Kineski predsjednik Xi Jinping je u utorak naglasio važnost postizanja ciljeva i misija u jačanju nacionalne obrane i oružanih snaga za 2020., iz održavanje učinkovite kontrole epidemije na redovitoj osnovi.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno izjavio prilikom prisustvovanja na plenarnom sastanku Narodnooslobodilačke vojske i Narodnih policijskih oružanih snaga na trećem zasjedanju 13. saziva Svekineskog narodnog kongresa, vodećeg zakonodavnog tijela u Kini.

Xi je pohvalio vojne napore i doprinose u prevenciji i kontroli bolesti COVID-19, govoreći kako su dokazali kako je narodna vojska uvijek bila junačka i kako joj Partija i narod mogu potpuno vjerovati.

Pozvao je vojsku na jačanje obuke, pripremu za rat, nošenje s raznim složenim situacijama na pravovremen i učinkovit način, odlučnu zaštitu nacionalnog suvereniteta, sigurnosti, razvojnih interesa te zaštitu ukupne strateške stabilnosti zemlje.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.