Nakon dvomjesečne temeljite obnove prostora te ugradnje nove opreme danas (27. svibnja 2020. godine) svečano je otvorena Ljekarna Mursa, poslovnica Ljekarni Srce – Ljekarni Osječko-baranjske županije koja djeluje u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku. Riječ je o jednoj od najstarijih ljekarni u Osijeku, aktivnoj već 50-ak godina, u čiju su obnovu i modernizaciju Ljekarne Srce uložile oko 500.000 kuna.

Ljekarne Srce – Ljekarne Osječko-baranjske županije nastavljaju s obnovom ljekarni koje su u našem vlasništvu. U Ljekarni Mursa uređen je prostor od 220 četvornih metara, a posebna novost je osiguranje prostora za savjetovanja u komu će naše magistre informirati i savjetovati građane i pacijente o nutricionizmu, pravilnoj prehrani, prevenciji zdravlja i svim bolestima koje imaju – kazao je Anto Barukčić, ravnatelj Ljekarne Srce – Ljekarne Osječko-baranjske županije.

Najavio je nastavak jačanja brenda i vizualnog identiteta Ljekarni, kao i daljnja ulaganja u educiranje kadrova, a sve u cilju zadovoljstva korisnika usluga te poboljšanja zdravlja i prevencije na području Osječko-baranjske županije. Ako financijske mogućnosti dozvole, već ove godine planira se početak obnove ljekarne u Bilju, a potom i ljekarne u Donjem Miholjcu koja bi trebala doći u sustav Ljekarni OBŽ.

Župan Ivan Anušić zahvalio je djelatnicima Ljekarni Srce – Ljekarni OBŽ na svemu što su činili za vrijeme pandemije kako bi se ljekarnički sustav održao te da bi bili na raspolaganju žiteljima županije. Poručio je Osječko-baranjska županija kao osnivač Ljekarni Srce podržava nastavak investicija kojima se povećava kvaliteta njihovih usluga i uvjeti rada.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.