Sudionike turnira Hrvatski Premier Tenis, koji se održava u Osijeku, primio je osječko-baranjski župan Ivan Anušić. Aktualni vrhunski tenisači i legende tog sporta darovali su županu majicu s potpisima, a svima je zahvalila na dolasku i Donna Vekić, čija je obitelj organizirala turnir.

Župan Ivan Anušić rekao je kako vrhunski hrvatski sportaši čine iznimno pohvalne stvari- nakon prekida natjecanja zbog pandemije koronavirusa odlučili su humanitarnim teniskim turnirom pomoći osječkoj bolnici, znanstvenicima koji traže lijek protiv bolesti COVID 19, ali ujedno promovirati zdrav život, sport i Osječko-baranjsku županiju. “Donna Vekić ambasador je naše županije i promovira županiju u cijelom svijetu i ovaj je turnir rezultat njenog rada, a sve će vidjeti u cijelom svijetu”, rekao je Anušić.

Donna Vekić također je zahvalila svim kolegicama i kolegama na dolasku u Osijek i sudjelovanju na humanitarnom turniru te izrazila želju da sportaše posluži i lijepo vrijeme kako bi svi mečevi mogli biti održani u što ljepšem ozračju te kako bi se sudionici mogli još bolje osjećati u njezinom Osijeku.

Na susret sa županom došli su svi sudionici turnira, među njima i legende- Goran Ivanišević i Iva Majoli te uz Donnu Vekić najzvučnija imena hrvatskog tenisa danas – Borna Čorić i Marin Čilić.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.