Park prirode Kopački rit otvoren je posjetiteljima uz pridržavanje mjera Zavoda za javno zdravstvo i svi su sadržaju na raspolaganju.

Posjet parku odvija se uobičajeno, no velikih organiziranih dolazaka autobusima ipak nema, istaknula je rukovoditeljica Odsjeka za promociju i provedbu projekata Javne ustanove Park prirode Kopački rit Ružica Marušić.

Posjet parku dopušten je uz pridržavanje svih mjera fizičke udaljenosti i higijenskih standarda. Posjetiteljima je sve dostupno kao i u najuobičajenije vrijeme, jedino su od 10. srpnja ponovno obavezne maske u zatvorenim prostorima, preporučene su i na brodu, a dezinfekcijska sredstva su posvuda. Šetnica je otvorena kao i popularna terasa lopoča, ali uz pridržavanje socijalne distance. Brodovi znači plove, kanue imamo, mogu se iznajmiti bicikli i rekreirati u prirodi. Širine i prirode u Kopačkom ritu ima dovoljno tako da je najmanji problem držanje distance. Zanimanje je, s obzirom na trenutačno stanje, poprilično veliko i vide se registracijske oznake iz svih dijelova Hrvatske”, istaknula je Marušić.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.