U ponedjeljak je započelo virtualno Izvještavanje svjetskog tiska za Zimske olimpijske i paraolimpijske igre u Pekingu 2022..

Četverodnevna konferencija, održana internetski zbog pandemije bolesti COVID-19, je privukla sudjelovanje preko 400 predstavnika, uključujući, među ostalim organizacijama, osobe iz Međunarodnog olimpijskog odbora, Međunarodnog paraolimpijskog odbora, nacionalnih olimpijskih odbora, nacionalnih paraolimpijskih odbora, međunarodnih saveza i medija iz cijelog svijeta.

Internetsko izvještavanje tiska, u organizaciji Organizacijskog odbora za Peking 2022., je prilika sudionicima da se upoznaju s tekućim pripremama za igre.

“Kvalitetne usluge za medijske organizacije su integralni dio našeg posla. Dajemo visoki prioritet medijskim operacijama i poštovati ćemo naše obveze. Učinili smo i nastaviti ćemo činiti sve nužno za zadovoljavanje potreba medijskog pokrivanja tijekom priprema i igara,” rekao je u obraćanju Zhang Jiandong, izvršni potpredsjednik Organizacijskog odbora za Peking 2022..

Zhang je izrazio povjerenje u neometane pripreme Pekinga za igre unatoč izazovima koje je donio koronavirus i obećao pružanje “sveobuhvatnih, učinkovitih i pogodnih” medijskih usluga.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.