Grad Osijek objavio je Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi na području grada Osijeka u 2020. Osigurano je 300 000 kuna, a jedan korisnik može ostvariti potporu za više mjera i maksimalan iznos potpore ne veći od 60 000 kuna.

– Pozivnica svim 1583 poljoprivrednika s područja grada Osijeka da se prijavite na Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi na području grada Osijeka, koji je otvoren od 2. studenog do iscrpljenja sredstava, odnosno najkasnije do 20. studenog. Pozivnica obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtima, mikro, malim i srednjim poduzećima koji su upisani u upisnik poljoprivrednih gospodarstava – pozvala je zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš.

Uvjeti za dodjelu potpore su sjedište na području grada Osijeka, a za obrte i sjedište i prebivalište na području grada Osijeka, ulaganje izvršeno na području grada Osijeka i da je poljoprivrednik registriran kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, obrt, mikro, mali ili srednji poduzetnik upisan u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.
– Imamo šest mjera, a one su potpora za plasteničku proizvodnju, potpora za kontrolu plodnosti tla, zatim za održavanje konferencija i stručnih skupova, potpora za preradu proizvoda i potpore za promociju i promidžbu – dodala je Gamoš.

Sve informacije u vezi ovog Javnog poziva mogu se dobiti isključivo od Poduzetničkog inkubatora Bios, na broj telefona 031 209 955 ili putem e-maila potpore@inkubator.hr .
Sve informacije o pozivu nalaze se na https: https://www.osijek.hr/natjecaji/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-u-poljoprivredi-na-podrucju-grada-osijeka-u-2020-godini/

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.