Započeo sajam visoke tehnologije s preko 3 300 izlagača

U srijedu je u Shenzhenu, tehnološkom središtu na jugu Kine, započeo 22. Kineski visokotehnološki sajam, s više od 3 330 izlagača iz zemlje i inozemstva koji prisustvuju fizički ili preko interneta, izlažući približno 10 000 zapanjujućih tehnoloških proizvoda.

Ovogodišnji sajam, s temom “Transformacija budućnosti tehnologijom i predvođenje razvoja inovacijom,” će pokazati najnovija dostignuća u biomedicini, pametnoj zdravstvenoj skrbi, internetskom obrazovanju i ostalih nastajućih industrija. Također će izložiti nove tipove poslovanja omogućene 5G-om, pametnim opažanjem, mobilnim plaćanjem, bloklancima i dijeljenom proizvodnjom.

U internetskim i fizičkim izložbama ukupno sudjeluju 53 zemlje i organizacije. Luksemburg, Crna Gora, Slovenija i Urugvaj prvi put sudjeluju na Kineskom visokotehnološkom sajmu.

Kao jedan od najvećih i najutjecajnijih visoko tehnoloških sajmova u Kini je Kineski visokotehnološki sajam odigrao aktivnu ulogu u omogućivanju visoko tehnološke inovacije i poticanju gospodarskog razvoja. Ovogodišnji sajam će trajati do 15. studenog.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.