Kineski potpredsjednik na Forumu o novoj ekonomiji naglasio međunarodnu suradnju

Kineski potpredsjednik Wang Qishan je u ponedjeljak pozvao na međunarodnu suradnju radi suprotstavljanja izazovima i zaštite zajedničkih interesa.

Wang je navedeno izjavio na Forumu o novoj ekonomiji 2020. putem video veze, koji je započeo u ponedjeljak putem prijenosa uživo radi provođenja konstruktivnog dijaloga o inovativnoj ekonomiji i uključujućoj budućnosti.

Ističući kako je međunarodna situacije postala još složenija od prošle godine je Wang rekao kako će se Kina suočiti s promjenama i provesti novu razvojnu filozofiju radi ostvarenja novog povijesnog skoka.

Kina će bezrezervno širiti otvaranje i učiniti svoje tržište svjetskim, zajedničkim tržištem za sve, rekao je.

Sve zemlje diljem svijeta trebaju poduzeti akcije i raditi zajedno na izgradnji suradničkog mehanizma za prevenciju i kontrolu bolesti COVID-19 i odlučno suzbiti širenje pandemije, rekao je Wang.

Više od 500 vladinih dužnosnika, poslovnih izvršnih upravitelja, akademika i stručnjaka iz cijelog svijeta su se pridružili formu radi pomoći u redizajniranju ključnih dijelova globalnog gospodarstva nakon udarca bolesti COVID-19, naglašavajući održivi i uključujući rast.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.