Xi izložio zajedničke mogućnosti prema novoj razvojnoj paradigmi

Kineski predsjednik Xi Jinping je u četvrtak izložio kako će kinesko oslobađanje tržišnog potencijala, šire otvaranje i produbljenje međunarodne suradnje prema novoj razvojnoj paradigmi ponuditi više razvojnih prilika i zajedničkih mogućnosti svijetu.

U govoru održanom putem video veze na Dijalogu izvršnih direktora Azijsko-pacifičke ekonomske suradnje je Xi rekao kako će nova razvojna paradigma omogućiti Kini potpuno oslobađanje tržišnog potencijala i stvoriti veću potražnju za druge zemlje.

“Kako kinesko gospodarstvo raste, naši će ljudi prirodno željeti voditi još bolji život. To će stvoriti više potražnje za većom raznolikošću kvalitetnih proizvoda, tehnologija i usluga iz cijelog svijeta,” rekao je.

Istovremeno će nova razvojna paradigma omogućiti Kini da se otvori šire i podijeli više prilika za zajednički razvoj s drugim zemljama, rekao je Xi.

Kineska politika otvaranja se neće nikada promijeniti, rekao je Xi.

Nova razvojna paradigma će također omogućiti Kina da nastavi produbljenje međunarodna suradnje radi zajedničke dobrobiti s ostalim zemljama, rekao je.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.