U južnom kineskom gradu Guangzhouu započinju Kineski sportski kulturni sajam i Kineski sportski turistički sajam

Guangzhou, glavni grad južne kineske pokrajine Guangdong, će još jednom doći u središte pažnje jer se sportske zvijezde i industrijski stručnjaci okupljaju na Kineskom sportskom kulturnom sajmu i kineskom sportskom turističkom sajmu, koji ću započeti 27. studenog pod nužnim smjernicama prevencije i kontrole epidemije.

Ovogodišnji Kineski sportski kulturni sajam i Kineski sportski turistički sajam, s temom “Zdrava Kina, sportska snaga” ću sadržavati sedam velikih izložbenih područja, 14 podforuma i još 20 aktivnosti te će okupiti brojna poduzeća i robne marke iz zemlje i inozemstva i donijeti kineske značajke u globalnu sportsku industriju.

Vrijedno je spomena kako su ove godine, u nastojanju promicanja kulture kineskih tradicionalnih sportova, prvi put pokrenuti forum za sportsku nematerijalnu kulturnu baštinu i forum za sportski film i televiziju.

Ovogodišnji Kineski sportski kulturni sajam i Kineski sportski turistički sajam će zbog pandemije bolesti COVID-19 prvi put izlagati proizvode fizički i preko interneta. Posjetitelji mogu uporabom moderne i inovativne tehnologije ostvariti prožimajuće iskustvo bogate sportske kulture i aktivnosti.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.