Feel good filmovi koji vraćaju vjeru u ljubav i dobrotu.

Dragi naši,

prosinac i predblagdanska atmosfera idealna su prilika za pogledati tople životne „feel good“ filmske priče, a dobar osjećaj ovih je dana potrebniji no ikad.

Želite li osvojiti ulaznice za film po izboru u kinu Urania iz ovotjednog programa
u komentar upišite ime i prezime te ključnu rečenicu ” Osijek Danas vodi me na Feel good filmove koji vraćaju vjeru u ljubav i dobrotu”.

Imena dobitnika:

– Zvonko Horvat 2 ulaznice za ” In Memoriam Diego Maradona”

– Iva Tolić 2 ulaznice za ” Otac”

U novome filmskom tjednu na program premijerno stižu naslovi zbog kojih ćete barem nakratko pobjeći od stvarnosti. Putovanje jednog princa sinkronizirani je i animirani dnevnik s putovanja po svijetu koji je vrlo nalik našem, poznatog francuskog animatora Xaviera Picarda. Govori o starom majmunskom princu koji se budi na nepoznatoj obali na koju se nasukao nakon nesreće. Pronalazi ga mladi Tom čiji mu roditelji pružaju utočište, a Princ s velikim zanimanjem upoznaje njihovo neobično društvo. Neobični su i životi pravih životnih junaka: socijalnih radnika, volontera i profesionalaca u zdravstvu, koji svu svoju snagu usmjeravaju na ljubav prema čovječanstvu pokušavajući se brinuti o tinejdžerima koji imaju problema s autizmom. Najljepše godine talijanska je saga o prijateljstvu, koja prikazuje dogodovštine, nade, uspjehe i neuspjehe glavnih likova koji se isprepleću u dirljive i zabavne priče o ljubavi, stvarajući pritom bogatu tapiseriju Italije i različitih era njezine moderne povijesti.

Ne propustite pogledati ni triler o uzgajivačici biljaka Alice, koja je stvorila neobičnu vrstu grimiznog cvijeta: cvijet koji svog vlasnika čini sretnim. Alice jedan od cvjetova donosi kući kao poklon za njezinog sina Joea te tako biljka dobiva ime Mali Joe, no kako cvijet raste, postaje očigledno da nije tako bezopasan kao što su mislili…

U Kino klubu ovaj tjedan su na repertoaru nagrađivana drama domaće koprodukcije Otac, romantična drama Undine njemačkog redatelja Christiana Petzolda – moderna interpretacija bajke Mala sirena te In Memoriam Diego Maradona dokumentarac o nedavno preminulom najvećem i najkontroverznijem nogometašu svih vremena.

 

Napominjemo da će se svi programi provoditi uz poštivanje Preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija – osigurana dezinfekcijska sredstva, propisani razmak među gledateljima i razmak između izvođača i publike. Hvala na razumijevanju!

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i NK Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 25 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 20 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 200 kn). Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

Vidimo se u kinu Urania 😉

Vaši,

Kinematografi Osijek
Šetalište kard. F.Šepera 8, 31000 Osijek
OIB 40405502802
tel/fax Uprava: +385 31 205 501
kino Urania + 385 31 205 507
www.kinematografi-osijek.hr
Sign up for newsletter: http://goo.gl/xkVUgI

5 KOMENTARI

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.