Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Osijek Denis Ćosić obavijestio je kroz priopćenje kako je postignut izniman uspjeh u zadovoljavanju potreba zdravstvenih ustanova za ovom dragocjenom tekućinom.
Sa zadovoljstvom vas želimo obavijestiti kako je u utorak u samo dva sata od objavljivanja apela za dobrovoljno darivanje krvi na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek prikupljeno 60 doza krvi, dok je u srijedu tijekom dana prikupljeno čak 276 doza krvi, odnosno, u nešto malo više od 24 sata ukupno čak 336 doza. Zahvaljujući ovako brzom i brojnom odazivu naših sugrađana, potreba za krvi i krvnim pripravcima je trenutno stabilizirana, napomenuo je.
Sve one koji i idućih dana žele darivati krv žele informirati da darivanju krvi mogu pristupiti u sljedećim terminima:
Četvrtak – 31.12.2020. – Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek u vremenu od 7.30 do 16.00 sati
Četvrtak – 31.12.2020. – Prostor Gradske četvrti Gornji grad (Trg Lava Mirskog 1, Osijek) u vremenu od 9.00 do 12.00 sati
Ponedjeljak – 4.1.2021. – Prostor Hrvatskog doma u Čepinu u vremenu od 16.00 do 19.00 sati
– Zahvaljujemo se svim našim sugrađanima koji su se odazvali apelu za dobrovoljno darivanje krvi i po tko zna koji put pokazali humanost, solidarnost i veliko srce velikih ljudi. U ovim izazovnim vremenima važno je znati da nam heroja ne nedostaje. Od srca hvala za darovanu krv, zaključio je Ćosić.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.