Stanovnicima pekinške četvrti Daxing dozvoljeni kućni ljubimci u karanteni

Zbog potreba prevencije i kontrole epidemije, neki stanovnici Pekinga trebaju otići na određena mjesta radi centralizirane karantene, što mnogim vlasnicima kućnih ljubimaca izaziva velike brige. Što ako budu trebali ostaviti ljubimce kod kuće bez nadzora?

Neki vlasnici su od prijatelja zatražili da se pobrinu o njihovim ljubimcima, neki su poslali ljubimce u zajednicu ili hotele za ljubimce, ali neki nisu imali pristup takvim opcijama.

Nakon što je Šangaj ljudima dozvolio dovođenje ljubimaca u objekte za karantenu zbog bolesti COVID-19, Peking je također poduzeo mjere za rješavanje problema ljubimaca koji ostaju bez skrbi tijekom centralizirane karantene.

Uzimajući u obzir kako neke obitelji imaju ljubimce o kojima trebaju skrbiti, obitelji s ljubimcima mogu ostaviti jednog člana kod kuće kako bi se brinuo o njima dok su ostali u centraliziranoj karanteni, rekao je Han Xinxing, zamjenik čelnika četvrti Daxing, na tiskovnoj konferenciji o prevenciji i kontroli bolesti COVID-19 održanoj 24. siječnja.

Politika da vlasnici ljubimaca mogu boraviti u karanteni kod kuće s ljubimcima je bez sumnje odlična vijest za ljubitelje životinja u Pekingu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.