Glasnogovornik: Započinjanje “novog Hladnog rata protiv Kine” je nepopularno

U današnjem ratu su pokušaji započinjanja novog Hladnog rata i ideoloških sučeljavanja suprotni trendu vremena i nepopularni, rekao je u ponedjeljak glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova.

Glasnogovornik Wang Wenbin je navedeno rekao tijekom tiskovne konferencije, odgovarajući na pitanje o anonimnom izvješću koje potiče novi Hladni rat protiv Kine nedavno objavljenom od Atlantskog vijeća.

“Takozvano anonimno objavljeno izvješće potpuno prokazuje tamu i kukavičluk nekih ljudi,” rekao je Wang, dodajući kako su zagovaranje promjene režima ili pokušaji obuzdavanja Kina samo prazne želje.

Anonimno izvješće Atlantskog vijeća i klevetnički napadi na Komunističku partiju Kine bivšeg državnog tajnika SAD-a Mikea Pompea i njegove klike su nizovi laži i teorija zavjere, istaknuo je glasnogovornik.

“Glasine i klevete neće zaustaviti napredovanje Kine i bilo kakve pokušaje uplitanja u unutarnje poslove Kine i promjene njenog političkog sustava će definitivno suzbiti kineski narod,” rekao je Wang.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.