Događaj pod nazivom Premier Tennis Show koji se prošle godine prvi put održao u Osijeku uz potporu Osječko-baranjske županije dokaz je koliko zdrava inicijativa i ljubav prema određenom sportu, u ovom slučaju – tenisu, može puno.

Realizacija ovog događaja nudi mogućnost svim obožavateljima sporta, da dožive čaroliju teniskog terena i to od strane najboljih hrvatskih igrača i 10 svjetskih tenisača i tenisačica kroz tri sata revijalnog meča.

Premier Tennis Show je humanitarno-donatorskog karaktera te će biti organizirana donatorska večera i aukcija predmeta vrhunskih sportaša, a kompletan prihod od prodaje ulaznica i aukcije, bit će uložen u realizaciju inicijative Donne Vekić za izgradnjom Javnih tenis igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, s tendencijom za područje cijele Hrvatske.

Vrijednost ove inicijative i prošle je godine prepoznao i župan Ivan Anušić. – Prvi put smo se u ovoj ulozi našli prošle godine, negdje baš u ovo vrijeme, mi kao Županija zajedno s obitelji Vekić, u organizaciji humanitarnog turnira koji je ove godine poprimio malo drugačije okvire i postao svojevrsni spektakl, s obzirom na to da će na njemu sudjelovati i svjetske zvijezde tenisa. Ono što je najbitnije je da će iza ovog turnira ostati jedno tenisko igralište koje će se nalaziti uz Graditeljsko- geodetsku školu, a bit će na raspolaganju svima koji se žele baviti tenisom. Inače, riječ je o izuzetno kvalitetnom događaju koji Osijek i Osječko-baranjsku županiju stavlja u centar sportskih zbivanja, a Županija je tu, kao i uvijek, na raspolaganju za bilo koju vrstu pomoći. Veseli nas i činjenica da će ovaj sportski događaj pratiti ne samo lokalni i nacionalni, već i svjetski mediji – istaknuo je župan Anušić dodajući kako će već iduće godine sredstvima s humanitarnog turnira graditi novo igralište u nekom drugom gradu u županiji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.