ZOO: Uživajte u ugodnom ambijentu i druženju sa životinjama

Površinom najveći ZOO vrt u Hrvatskoj – ZOO vrt u Osijeku, prekrasan je u svako doba godine pa tako i zimi. Uživajte u ugodnom ambijentu i druženju sa životinjama, poziva vas voditelj komunikacija u Unikomu Vjeran Marijašević.

“Neke su životinje vani, a one koje dolaze iz toplijih krajeva mogu birati hoće li biti u otvorenom ili zatvorenom prostoru, dok su životinje iz tropskih predjela još uvijek u grijanim i zatvorenim prostorima. Točnih podataka o posjećenosti posljednjih tjedana nemamo, no imamo redovite posjetitelje koji žele uživati ovdje u svako godišnje doba. Ima onih kojima je doživljaj doći kompom u ZOO vrt, no kompa još ne radi, ali i to će se, s dolaskom proljeća promijeniti”, rekao je Marijašević.

Predsjednik Nadzornog odbora Unikoma Svetozar Sarkanjac istaknuo je kako je ZOO vrt dragulj Grada Osijeka. “Ima ih Osijek puno, no nisu svi dragulji dovoljno izglancani i ne sjaje pravim sjajem. Takav je i ovaj zoološki vrt, koji ove godine obilježava 66-godišnjicu. Zoološki je vrt, kao dio Unikoma, sputan u svojem razvoju te se u cilju podizanja kvalitete i standarda usluge koju pruža te u cilju daljnjeg razvoja treba izdvojiti iz te tvrtke. Prijedlog je da postane samostalna ustanova u vlasništvu Grada Osijeka.”

  • Radio Osijek

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.