Primjer dobre prakse u dentalnoj medicini

Ravnatelj Doma zdravlja Osječko-baranjske županije Mato Lukić uručio je kartice (Gold Education Card) predsjedniku Upravnog vijeća Hrvatske komore dentalne medicine dr. sc. Miroslavu Sikori.

Ukupna vrijednost dodijeljenih kartica je 100.000 kuna, a namijenjene su stomatolozima Doma zdravlja OBŽ za pokrivanje troškova kotizacija na edukacijama, seminarima i ostalim stručnim skupovima koje organizira Hrvatska komora dentalne medicine.

Dobru suradnju Osječko-baranjske županije, Hrvatske komore dentalne medicine i Doma zdravlja Osječko-baranjske županije nastavljamo ovom inicijativom u kojoj financiramo edukacijske kartice za doktore dentalne medicine zaposlene u našim domovima zdravlja. Jedan od preduvjeta za ovakva ulaganja su uštede koje smo postigli organizacijom rada unutar krovne ustanove Doma zdravlja OBŽ, a koje su nam omogućile usmjeravanje sredstava u bolju i kvalitetniju primarnu zdravstvenu zaštitu. Edukacija naših doktora opće i dentalne medicine to svakako jest te se nadamo da će im ovih 60-ak kartica za dodatne edukacije biti od velike koristi – istaknuo je župan Ivan Anušić.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.