Najveće online natjecanje u znanju za učenike

Prvi put u Hrvatskoj, od 22. ožujka do 6. svibnja, održat će se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave na hrvatskoj digitalnoj obrazovnoj platformi IZZI-ju.

Trenutačno se na platformi IZZI nalazi više od 150 tisuća učenika razredne nastave koji će moći sudjelovati u online natjecanju “IZZI Kvizzi”, a razred koji u svojoj generaciji bude najbolji za svoju će školu osvojiti pametnu ploču i još mnoge vrijedne nagrade za učitelje i učenike.

Obašnjeno je da su razredi iz škola diljem Hrvatske raspoređeni po dobi – od 1. do 4. razreda, a natječu se u tri faze – pretkvalifikacije, polufinale i finale.

Pretkvalifikacijsko natjecanje počet će u ponedjeljak, 22. ožujka, i trajat će do 15. travnja, a tijekom te faze natjecanja razredi će rješavati redovni nastavni sadržaj na IZZI-ju i osvajati bodove, a prvih stotinu iz svake kategorije ući će u polufinale.

Polufinale IZZI Kvizzija održat će se od 19. do 25. travnja, a tijekom polufinala učenici razreda iz stotinu najboljih škola u Hrvatskoj iz svake generacije učenika razredne nastave rješavat će kvizove znanja i skupljati bodove, a top deset škola iz svake kategorije ući će u finale.

Finale IZZI Kvizzija održat će se od 3. do 6. svibnja, u njemu će sudjelovati deset najboljih razreda u svakoj generaciji, a pobijedit će razred koji će ostvariti najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.