Tomislav Pinterić iz redova HSS-a objavio je kandidaturu za Osječko-baranjskog župana. Program je nazvao „ Moja zelena županija”, a podršku mu je došao iskazati i predsjednik stranke Krešo Beljak.

Pinterić je rođen u Osijeku 1977. godine gdje je završio osnovnu i srednju školu, nakon čega diplomira na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva. U politiku je ušao s 20-godišnjim iskustvom rada u privatnom sektoru.

Želim ponuditi program pod nazivom „ Moja Zelena županija”, s temeljnim odrednicama u obrazovanju, kulturi te poljoprivredi i gospodarstvu kroz prizmu politika Europskog zelenog plana. Neke od tih politika su: Od polja do stola, samodostatnost, samoodrživost i očuvanje bioraznolikosti, rekao je Pinterić na predstavljanju i poručio kako su svaki grad, svaka općina, odnosno svaki čovjek važni.

Podršku kandidatu za župana iskazao je i prvi čovjek stranke Krešo Beljak: – Drago mi je što smo u ovoj županiji pronašli snage i ambicije za predstavljanje svog kandidata. Čovjeka koji ne živi od politike,  predstavlja novu snagu HSS-a i za kojeg vjerujem da će ostvariti dobar rezultat i tako postaviti temelje za ono što je HSS-u najbitnije – samostalan izlazak na parlamentarne izbore, rekao je Beljak.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.