Osijek je postigao dva pogotka na gostovanju u Koprivnici, ali je dva i primio…

Podijeljeni su bodovi u Koprivnici u vrlo zanimljivom prvenstvenom dvoboju koji je završio bez pobjednika. Osijek je uspio postići dva pogotka, no na ovom gostovanju to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je i protivnik dvaput zabijao. Bilo je, osim golova, još dosta uzbuđenja, što je u svojoj izjavi nakon susreta istaknuo trener Nenad Bjelica.

Mislim da je ovo realan rezultat i da bi bilo nepravedno da je bilo koja momčad pobijedila. I protivnik je imao svoje šanse, imali smo i mi neke koje smo promašili, no to je nogomet. Momčad nam je na neki način pokazala moral jer se dvaput vraćala „u život“ i došli smo do izjednačenja. Ipak, ne mogu biti zadovoljan načinom na koji smo ušli u utakmicu, bili smo dosta daleko od protivničkih igrača i kasnili u duelima tako da se to odrazilo i na rezultatu.

Ostaje još osam prvenstvenih utakmica do kraja sezone i treba dati sve od sebe da bi se ostvario što bolji učinak…

Svaka je utakmica na nož, svi za nešto igraju. Belupo se bori za opstanak, borba je za Europu, Dinamo i mi za sam vrh, pet-šest klubova za opstanak… Bit će zanimljivo, sigurno neće biti lakih utakmica, neće biti nijedna takva.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.