4. turnir Hrvatske Flag Football Lige

U Osijeku će 15. svibnja 2021. biti održan posljednji ovosezonski turnir regularnog dijela sezone HFFL-a 2021. Kao što je već ustaljeni običaj, turnir se organizira na pomoćnom igralištu NK Elektre s početkom u 11 sati.

U ovoj čudnoj sezoni, skraćenoj i po dužini i po broju ekipa koje se natječu, svjedoci smo najzanimljivije završnice u zadnjih nekoliko godina. Naime zbog povećane koncentracije kvalitete i manje mogućnosti za popraviti greške svaka od četiri ekipe koje će sudjelovati na turniru još uvijek ima za što igrati. Dubrovnik Sharksi bi s dvije pobjede po prvi puta završili regularni dio kao lideri, te si time osigurali domaćinstvo završnog turnira. Istovremeno, možda i veća bitka će se odvijati između domaćina Cannonsa, Bjelovar Greenhornsa i Zagreb Patriotsa koji su još svi u igri za zadnje mjesto koje vodi na spomenuti završni turnir.

U razgovoru s predsjednikom Marinom Ljubasom smo saznali kroz što su sve Cannonsi ove sezone prošli, te što očekuju do kraja sezone: „U sezonu smo ušli s nekoliko ozljeda, od kojih se neke vuku još od prošle godine, te smo samim time morali i prilagođavati pristup treninzima i utakmicama. Zbog toga nam je ulaz u sezonu bio nešto sporiji nego prethodnih godina, no kako su turniri odmicali forma nam je rasla, tako da smo još uvijek u poziciji gdje sve karte za konačni plasman držimo u svojim rukama. Dečki su spremni zapeti još jednom i nastaviti kontinuitet kojim smo se dičili prethodnih godina, a iskustvo je pokazalo da najbolje igramo kod kuće, tako da je sve još uvijek vrlo otvoreno.“

Upitan jesu li fokusirani na trenutak ili jednim okom već gledaju unaprijed dodaje: „Više-manje uvijek imamo razrađen plan za godinu koju obuhvaća i periode prije, te poslije natjecanja tako da imamo ideju u kojem smjeru dalje nakon što sezone završi neovisno o rezultatu. Ipak, dok se natječemo maksimalan fokus je na igru i rezultat što će se moći vidjeti u subotu na terenu.“ – naglašava za kraj.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.