Kineski ministar trgovine obećao bolje usluge stranim poduzećima

Kineski ministar trgovine Wang Wentao je obećao da će poboljšati komunikaciju s inozemnim poduzećima i gospodarskim komorama i pružati im bolje usluge.

Wang je navedeno obećao u četvrtak na simpoziju s inozemnim farmaceutskim kompanijama te Američkom gospodarskom komorom u Kini i Gospodarskom komorom Europske unije u Kini.

Strana ulaganja su aktivno pridonijela gospodarskom razvoju Kine od početka reforme i otvaranja prije više od 40 godina, dok su strana poduzeća također u potpunosti imala koristi od kineskog razvoja, rekao je.

U sljedećoj fazi će ministarstvo trgovine surađivati s relevantnim odjelima i lokalnim vlastima na poboljšanju komunikacije sa stranim tvrtkama i gospodarskim komorama radi pravovremenog rješavanja njihovih problema i pružanja boljih usluga stranim poduzećima.

Strane tvrtke koje su sudjelovale na simpoziju su pozdravile napore Kine u neprestanom poboljšanju poslovnog okruženja posljednjih godina, govoreći kako su spremne sudjelovati u izgradnji nove kineske razvojne paradigme i povećati ulaganja u Kinu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.