SAD činjenjem potrage za izvorom bolesti COVID-19 poslom CIA-e samo stvaraju štetu

Bijela kuća je nedavno objavila takozvanu izjavu o istrazi podrijetla bolesti COVID-19. U izjavi, koja sadrži nešto više od 300 riječi, se “obavještajna zajednica” spominje šest puta, ali nije pronađen ni trag “znanosti”.

Neki američki političari su razočarani jer su SZO i međunarodna znanstvena zajednica odbacili takozvanu “teoriju curenja iz laboratorija”. Zbog toga sve nadu polažu u obavještajnu zajednicu, pokušavajući odgovoriti na znanstveno pitanje političkim sredstvima, kako bi nastavili kriviti Kinu. Radije vjeruju u takozvano obavještajno izvješće koje nije ni profesionalno ni transparentno, nego autoritativnim i objektivnim rezultatima istraživanja.

Ovo nije prvi put da američka obavještajna zajednica laže. CIA je 2003. optužila Irak za stvaranje oružja za masovno uništenje i zapalila ratni plamen u nevinoj zemlji. Slijedile su brojne smrti civila i propasti obitelji. Međutim, činjenice su dokazale kako su takozvane obavještajne podatke SAD fabricirale, a takozvani dokazi su bili samo boca deterdženta.

Sjedinjene Američke Države će zapovijedanjem istraživanja podrijetla virusa svojoj obavještajnoj zajednici zbog političkih ciljeva samo naštetiti međunarodnoj suradnji na pronalaženju podrijetla bolesti COVID-19, što je upravo praksa koju treba istražiti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.