Peking2022: U Pekingu pokrenuta medijska kampanja “Vrijeme je za snijeg”

U Pekingu je u nedjelju pokrenuta kampanja medijske suradnje na pokrivanju Zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara u Pekingu 2022. pod nazivom “Peking2022: Vrijeme je snijega”. Na svečanosti je potpisan sporazum o suradnji u promociji medija u izvještavanju o Pekingu 2022. godine.

Ceremoniji je prisustvovao Cai Qi, tajnik općinskog komiteta Pekinga Komunističke partije Kine (CCP) i predsjednik organizacijskog odbora Zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara u Pekingu. Govore na svečanosti održao je Shen Haixiong, predsjednik kineske medijske grupe; Chen Jining, gradonačelnik Pekinga i izvršni predsjednik Organizacijskog odbora Peking 2022; Gou Zhongwen, voditelj Generalne direkcije za sport Kine i izvršni predsjednik Organizacijskog odbora Pekinga 2022. i Zhang Haidi, voditelj kineskog Udruženja osoba s invaliditetom i izvršni predsjednik Organizacijskog odbora Pekinga 2022.

Shen je izvještavanje i objavljivanje informacija o Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu nazvao dužnošću i misijom kineske medijske grupe. Obećao je da grupa neće štedjeti detalje i da će neprestano težiti savršenstvu u najboljem korištenju inovativne medijske tehnologije “5G + 4K / 8K + AI” i omogućavanju što većem broju ljudi da gledaju Zimske olimpijske igre u 8K ultra visokoj rezoluciji . “Kineska medijska skupina ispričat će svijetu najbolje priče o Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu i pružiti publici na Zemlji živopisne olimpijske događaje”, rekao je Shen.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.