Veteranski i novi članovi KPK-e se okupili na tiskovnoj konferenciji održanoj povodom proslave stote godišnjice osnutka KPK-e

Tiskovni centar za proslavu 100. godišnjice osnutka Komunističke partije Kine (KPK-e) je u ponedjeljak održao tiskovnu konferenciju kojoj su se pridružili novi članovi KPK-e i članovi s pet desetljeća članstva u Partiji.

Četiri člana KPK-e su podijelila svoja iskustva u pridržavanju izvornih težnji i misija Partije te nastojanjima za kretanje naprijed. Također su odgovarali na pitanja kineskih i stranih novinara.

Predstavnici su Sui Senfang, akademik Kineske akademije znanosti i profesor na Školi bioloških znanosti Sveučilišta Tsinghua, Liu Jinhua, dužnosnik Općeg ureda Stalnog odbora Svekineskog narodnog kongresa, Zhao Pubo, glavni zavarivač kineske 19. Metalurške korporacije i Long Bing, samozaposleni vozač kamiona iz pokrajine Hunan.

Početkom lipnja je prigodnim medaljama nagrađeno više od 7,1 milijuna članova KPK-e s pet desetljeća članstva u Partiji iz cijele Kine.

Prihvatljivi dobitnici su članovi KPK-e koji su 1. srpnja 2021. bili članovi 50 punih godina ili duže i koji su neprestano dobro izvršavali svoje uloge.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.