KP Kine ispunila je ozbiljno obećanje o sveobuhvatnom dovršetku izgradnje umjerenog prosperitetnog društva

„Postigli smo prvi stogodišnji cilj, odnosno u Kini smo sveobuhvatno dovršili izgradnju umjerenog prosperitetnog društva, povijesno eliminirali apsolutno siromaštvo, i sada smiono koračamo ka drugom stogodišnjem cilju, odnosno sveobuhvatnom dovršetku izgradnje socijalističke modernizirane jake zemlje,“ proglasio je dostojanstveno prvog srpnja na proslavi povodom stote obljetnice osnutka Komunističke partije Kine Xi Jinping, generalni tajnik Središnjeg komiteta KP Kine.

Sveobuhvatan dovršetak izgradnje umjerenog prosperitetnog društva predstavlja ozbiljno obećanje KP Kine kineskim građanima, a također je ključan korak na putu realizacije „Kineskog sna“, odnosno velikog preporoda kineskog naroda. Danas, to obećanje je ispunjeno, što ne samo da znači da su kapaciteti Kine u gospodarstvu, znanosti i tehnologiji, sveobuhvatna nacionalna moć i život građana preskočili na novu razinu, već je Kina zemljama i narodima u svijetu koji očekuju ubrzati razvoj, čuvajući svoju nezavisnost, pružila kinesku mudrost i kinesko rješenje, čime i na takav način ogromno doprinosi razvoju društva čovječanstva.

Sveobuhvatnim dovršetkom izgradnje umjerenog prosperitetnog društva, KP Kine je izvanrednim rezultatima položila ispit od naroda i povijesti u proteklih 100 godina. A sada KP Kine je, vodeći kineski narod, krenula na drugi ispit, odnosno drugi stogodišnji cilj. Tj. da od 2020. do 2035. godine realizira socijalističku modernizaciju, a od 2035. do sredine ovog stoljeća, odnosno do stote obljetnice osnutka Narodne republike Kine, izgradi Kinu u socijalističku moderniziranu i jaku zemlju koja je bogata, demokratska, civilizirana, harmonijska i lijepa zemlja. Očito je da realiziranje modernizacije države predstavlja posvećeni cilj kineskih komunista.

Potrebno je istaknuti da, „modernizacija na kineski način“ znači modernizaciju u kojoj se zajednički obogaćuje sve građane. U ovom trenutku, u Zhejiangu, istočnoj pokrajini Kine, izgrađuje se i oblikuje primjer zajedničkog obogaćivanja, što predstavlja i važne mjere Kine za „promicanje sveobuhvatnog razvoja građana, čime se postiže očigledan i pragmatičan napredak u zajedničkom obogaćivanju svih građana“. Taj projekt je dokazao kako originalna čežnja kineskih komunista nikad nije bila promijenjena. Andrzej Szejna, potpredsjednik Nove partije lijevog krila Poljske(Poland’s New Left political party) i potpredsjednik skupine prijateljskih izaslanika Parlamenta te zemlje istaknuo je da KP Kine dosljedno stoji uz kineski narod nastojeći realizirati ravnopravnost i pravdu.

„Na putu prema zajedničkom obogaćivanju, nitko ne može zaostajati.“ Brojni lideri stranih stranaka su u čestitkama KP Kine povodom stote obljetnice osnutka prokomentirali kako je „KP Kine uvijek na neobičnom putu na kojem nosi dobro i zlo zajedno s narodom“, „Zahvaljujući tome što KP Kine uvijek radi za blagostanje naroda, ta partija se mogla razvijati i narasti.“ Na putu prema „novom ispitu“, KP Kine zajedno s narodom i vodi državu, neprestano se boreći za lijep život, stvarajući sve više čuda razvoja, čime se omogućuje da novi razvoj Kine postane nova prilika svijeta.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.