Kineski logistički sektor nadmašio predpandemijsku razinu

Kineski logistički sektor je u prvoj polovici 2021. održao zamah oporavka i pokazao bolje rezultate, uspoređujući s predpandemijskom razinom iz 2019., pokazalo je izvješće o industriji.

Vrijednost kineske socijalne logistike je u navedenom razdoblju dostigla 150,9 bilijuna juana (približno 23,24 bilijuna američkih dolara), za 15,7% više nego prethodne godine, pokazalo je izvješće Kineskog saveza logistike i nabave.

Prosječna stopa rasta je u razdoblju od siječnja do lipnja u 2020. i 2021. iznosila 7,3%, istaknuto je u izvješću.

Ukupni prihodi logističkog sektora su u prvih šest mjeseci dostigli 5,7 bilijuna juana, što je rast od 22,8% više u odnosu na godinu ranije, stoji u izvješću.

Procjenjuje se kako će se kroz godinu ukupna vrijednost društvene logistike povećati za od 9 do 10 posto, navedeno je u izvješću.

1 KOMENTAR

  1. Glas Kine je nešto odlično! što se pak tiče teme pružatelji logističkih usluga moraju se pridržavati načela “vrijeme je novac” više nego svi ostali pružatelji usluga. Moraju brzo i učinkovito obraditi velike količine informacija kako bi se isporučila točna roba na točno mjesto u točno vrijeme. Ključni faktori za uspjeh uključuju ekonomičnost, kratko vrijeme odgovora i fleksibilnost vezanu uz tehničke zahtjeve.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.