KAKAO CEREMONIJA I PLES  by IVA TARLE

Vrijeme i lokacija:

25.08. u 19,00h u prostoru Plesnog studija SHINE (proctor Essker centra, Ribarska 4.

Kroz kombinaciju različitih tehnika plesa, nešto poput 5 ritmova, Biodanza, 21 moments of stillness, contact dance, radit će se na otvaranju energetskog prostora i povezivanju s namjerom iz srca –  uz ceremoniju ispijanja kakao napitka iz Brazila.

Živimo u vremenu brzog duhovnog rasta, pokretanja velikih projekata, razotkrivanja životne snage iznutra, koji nas zovu da ostvarimo svoj najveći potencijal.

Dođite na intuitivni ples, da vas ceremonijalni kakao podrži u unutrašnjim procesima otkrivanja novih životnih staza, kroz moć rituala otvaranja srca.

Srce je naš centralni organ iz pete dimenzije, ono predosjeća budućnost, zlatne srčane niti su povezane sa stvoriteljem, ono je centar manifestacije volje svemira. Često nam je zatvoreno, skriveno, zbog ljubavnih brodoloma, straha da nas ljudi vide takvim kakvi jesmo, a naše srce je naša velika moć.

U radionici plesa i kakao ceremonijom otvoriti ćemo prostor za ples duše te otpuštanje emocija, misli i odnosa koje nam ne služe i postaviti namjeru otkriti naše neispričane snove direktno iz srca.

Ovaj ceremonijalni kakao stigao je iz Brazila, on je moćna prirodna medicina koja nas vodi u energiju srca, širi našu srčanu čakru i omogućuje da iz srčane vibracije regeneriramo cijelo tijelo i zlatne strune naših odnosa s drugima.

Posvetiti ćemo ovo vrijeme sebi, u kojemu ćemo biti prisutni sa svojim osjećajima, svojim svjetlom i sjenama. Rezultati su uvijek iscjeljujući, osvježavajući. Kroz ritualni ples uvijek otkrivamo nove dijelove sebe te se otvaramo za darove vodstva našeg srca.

Trebam li imati predznanja u plesu? Ne, samo želju da se prepustiš iskustvu.

Trebam li što ponijeti? Ne, samo odjenuti udobnu odjeću i obuću. A biti bosih nogu jest najbolje.

Što ćemo učiti?

  • MINDFUL DAH – biti prisutni kroz dah u tijelu
  • MINDFUL POKRET – biti prisutni u pokretu tijela
  • PREPUŠTANJE TRANSU – povezivanje sa nesvjesnim u sebi, prepuštanje intuiciji
  • CENTRIRANJE – prepuštati se vodstvu srca, i primanju intiutivnih poruka

Kako će nam to koristiti u svakodnevnom životu:

  • vježbanje prisutnosti u raznim situacijama, pa čak i kada su vrlo teške emocije u pitanju – svijest da mi nismo naše emocije
  • oslobođenje, otpuštanje starih energija, teških emocija – i stvaranje osjećaja slobode i sreće
  • osjećati flow – lakoću življenja i stvaranja iz energije srca
  • vježbanje intuicije – što nam život šapuće: intuicija je šalabahter

TKO JE VODITELJICA?

Iva Tarle je life coach, autor i vlasnica Iva Tarle Coaching i Studio T u Zagrebu.

Iva je bivša diplomatkinja koja je prije devet godina dala otkaz i preselila se na Bali, Indoneziju, da otkrije svoje vrijednosti i svrhu. Ivina strast je pomagati ljudima da istražuju vlastite emocije kroz ples i usklade se s unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama.

Iva je NLP Master, inicirana je tehnikama Theta i Reiki, te Mindfulness treningom sa University of Leuven, a, također, strastvena je studentica evolutivne astrologije, te radi čitanja svrhe.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA RADIONICI!

Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb IBAN HR 9425000091101506894

posalji email sa potvrdom uplate na hi@ivatarlecoaching.com

CIJENA: 95 KN

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.