Kineski sajam usluga 2021. privukao više inozemnih financijskih tvrtki

Više stranih financijskih institucija planira sudjelovati na Kineskom međunarodnom sajmu trgovine uslugama 2021., budući da zemlja daljnje otvara industriju financijskih usluga vrijednu 56 bilijuna američkih dolara.

Kineski međunarodni sajam trgovine uslugama je 2020. na izložbi financijskih usluga ugostio 43 strane financijske institucije, a ove godine ih dolazi još 16. Izložba će se održati u Pekingu od 3. do 7. rujna.

Organizatori događanja su u ponedjeljak novinarima rekli kako im je cilj izgraditi platformu za razmjenu radi rasprave o međunarodnim financijskim poslovima i objavljivanje politika za financijske usluge.

Za ovogodišnje događanje su se prijavile ukupno 143 financijske institucije, uključujući 84 domaće tvrtke. Strane tvrtke uključuju Morgan Stanley, Mastercard i DBS Bank.

Ostali financijski divovi, uključujući J.P. Morgan, Goldman Sachs i BlackRock, također sudjeluju na izložbi, kako bi povećali prisustvo na kineskom tržištu. J.P. Morgan je prva tvrtka koja je ranije ovog mjeseca dobio regulatorno odobrenje za potpunu kontrolu nad kineskim posredništvom.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.