Xi naglasio promicanje duha Saihanbe i težnju prema ciljevima u gospodarsko-društvenom razvoju

Kineski predsjednik Xi Jinping je naglasio provedbu nove razvojne filozofije, promicanje duha Saihanbe i nastojanja za postizanjem ovogodišnjih glavnih ciljeva u gospodarskom i društvenom razvoju zemlje.
Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) i predsjedavajući Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno rekao tijekom inspekcijskog obilaska grada Chengdea u sjevernoj kineskoj pokrajini Hebei, koji je provodio u ponedjeljak i utorak.
Xi je naglasio provedbu odluka i aranžmana Centralnog komiteta KPK-e, privrženost općem načelu postizanja napretka uz osiguravanje stabilnosti te provedbu nove razvojne filozofije na sveobuhvatan i dosljedan način.
Također je naglasio potrebu postizanja ravnoteže između prevencije i kontrole bolesti COVID-19 i gospodarskog i društvenog razvoja te između razvoja i sigurnosti, kao i promicanje visokokvalitetnog razvoja te nastojanja za ispunjenjem glavnih društvenih i gospodarskih ciljeva i zadataka za ovu godinu, kako bi se osigurao dobar početak 14. Petogodišnjeg plana.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.