Kulendayz 2021: Online je super, al’ u Osijeku je ekipa!

“Kulendayz”, mnogima omiljena regionalna IT konferencija, ponovno otvara svoja vrata od 3. do 5. rujna 2021. u Osijeku. Konferencija od 2008. godine okuplja najveće IT entuzijaste zemlje i regije, a ovog puta posjetitelje očekuju teme iz područja razvoja aplikacija, baza podataka, dizajna, IT pro-a, projekt menadžmenta, ali i otvoreni dio gdje će se sadržaj kreirati na licu mjesta.

Novost ovogodišnjih KulenDayza je i “Ask the Experts” panel gdje će predavači direktno odgovarati na pitanja ili probleme sudionika konferencije. Uz glavni program održava se i KulenDayz kidz – posebno oblikovan program namijenjen djeci školskog uzrasta. Djeca će na interaktivan i zabavan način moći isprobati nove alate za učenje, družiti se s vršnjacima te se tako zainteresirati za IT.

U tri dana će biti održano čak 70 predavanja o brojnim temama, od upravljanja podatcima, aplikacija i dizajna do upravljanja projektima – rekao je na konferenciji za novinare Bernardin Katić, idejni pokretač i direktor Kulendayza.

Za tridesetak djece od 10 do 15 godina organiziraju se radionice i predavanja o sigurnosti na internetu, osnovama programiranja, robotici, 3D printingu i upravljanju dronovima – dodao je Jean Pierre Maričić iz Poduzetničkog inkubatora BIOS.

Podršku konferenciji pruža i Grad Osijek, zahvaljujući kojem će se glavni dio konferencije održati na atraktivnoj lokaciji Stare pekare u Tvrđi.

više na: Kulendayz

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.