Xi pozvao mlade dužnosnike na jačanje lojalnosti i osposobljenosti za važne zadatke

Kineski predsjednik Xi Jinping je u srijedu pozvao mlade dužnosnike da učvrste svoje ideale, ostanu lojalni Partiji, traže istinu iz činjenica, snose odgovornost i nastoje postati okosnica društva kojoj Partija i narod povjeravaju važne zadaće.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno rekao tijekom obraćanja na otvaranju obuke za mlade i sredovječne dužnosnike u Partijskoj školi Centralnog komiteta KPK-e (Nacionalnoj akademiji upravljanja).

Napominjući kako su se mladi dužnosnici rodili i žive u veličanstvenom dobu je Xi rekao da su vitalan kontingent za dobrobit Partije i naroda.

Komunistička partija Kine je oduvijek bila stranka koja je nosila uzvišene ideale i nesalomljiva uvjerenja, rekao je Xi, dodajući kako se ideali i uvjerenja odnose na vjeru u marksizam, veliki ideal komunizma i zajednički ideal socijalizma s kineskim obilježjima.

Xi je potaknuo mlade dužnosnike na nastojanja za čašću da budu smješteni u surovim i udaljenim mjestima. “Uspjeh rijetko dolazi bez muke i bogatog iskustva”, rekao je.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.