Međunarodni sajam elektronike otvara se u kineskom Guangzhouu

Međunarodni sajam elektronike i električnih uređaja otvoren je u subotu u Guangzhou, glavnom gradu južnokineske pokrajine Guangdong.

S temom prihvaćanja domaće potražnje i istraživanja globalnog tržišta, Guangzhou International Electronics & Smart Appliances Expo privukao je više od 1.000 izlagača s preko 60.000 proizvoda.

Izložba se prostire na više od 40.000 četvornih metara i obuhvaća šest sekcija uključujući potrošačku elektroniku, mobilnu elektroniku i dijelove, inteligentne nosive proizvode i kućanske aparate.

Također će se održati desetak događaja, uključujući forume i festivale kupovine na mreži. Očekuje se da će više od 60.000 posjetitelja istražiti izložbu koja će trajati do 6. rujna.

Takve izložbe pokazuju prednosti područja velikog zaljeva Guangdong-Hong Kong-Macao u industrijskom razvoju i kapacitetima potrošnje. Također promiču transformaciju i nadogradnju vanjskotrgovinskih tvrtki te podržavaju “dvostruki promet”, rekao je Wu Zhengping, direktor Ureda za razvoj trgovine Ministarstva trgovine.

“Dvostruka cirkulacija” odnosi se na novu kinesku razvojnu paradigmu, gdje se domaće i inozemno tržište međusobno jačaju, pri čemu je domaće tržište glavni oslonac.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.