Premijerni naslovi u novoj sezoni Dječjeg kazališta

Šest premijernih naslova i jednu obnovu u novoj sezoni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića najavio je danas ravnatelj Ivica Lučić sa suradnicima uz ansambl Kazališta, a potporu su pružili i zamjenica gradonačelnika Jasenka Crnković, pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Osijeka Dražen Alerić te voditeljica Odsjeka za kulturu Danijela Klobučar.

Sezona uobičajeno počinje predstavama izvedenima na Osječkom ljetu kulture, a ove godine riječ je o predstavama ,,Kako je Temnava dobila dan” i ,,Bon Ton iza duge”. Potom slijede ostali premijerni naslovi: ,,Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica”, ,,Posljednja ovčica”- predstava u kojoj ovce pripovijedaju božićnu priču sa svog gledišta i pri tom razgovaraju o vječnim temama, ljubavi i razumijevanju; ,,Divlji konj” – predstava koja u sebi nosi višestruko značajnu temu slobode, te “Rock ’n’ roll bajka” – adrenalinski raspjevana predstava o izumirućoj vrsti srednjoškolaca rockera.

Kako je tijekom sezone uobičajena je i jedna obnova, ravnatelj Ivica Lučić pojasnio je da se radi o uspješnoj predstavi ,,Vrijeme je za bajku”, te dodao kako repertoar nudi i široku lepezu ostalih predstava za predškolski i školski uzrast djece.

– Nadam se da ćemo ga uspjeti do kraja izvesti. Dođite, pogledajte i uživajte u predstavama – pozvao je Lucić.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.