Kina održava međunarodni sajam kako bi ponudila investicijske mogućnosti tijekom pandemije

U srijedu je u Xiamenu u istočnoj kineskoj pokrajini Fujian započeo 21. Kineski međunarodni sajam ulaganja i trgovine (CIFIT), usmjeren na promicanje ulaganja i oporavak gospodarstva u svijetu tijekom dugotrajne pandemije.

Četverodnevni sajam, koji je okupio više od 5000 tvrtki iz gotovo 100 zemalja i regija, uključuje više od 30 konferencija i seminara. Razgovarat će o aktualnim temama u domaćim i stranim ulaganjima, kao što su izgradnja Pojasa i puta, digitalno i zeleno gospodarstvo te ugljična neutralnost.

Foto: VCG

Foto: VCG

Sajam, koji se održava na površini od većoj od 100 000 četvornih metara i sa strogim protuepidemijskim mjerama, je privukao više od 50 000 poslovnih ljudi koji sudjeluju preko interneta i fizički.

Događanje zajednički organiziraju kinesko Ministarstvo trgovine i nekoliko međunarodnih organizacija, uključujući Svjetsku trgovinsku organizaciju, Organizaciju Ujedinjenih naroda za industrijski razvoj i Svjetsko udruženje agencija za poticanje ulaganja, s ciljem poticanja međunarodnih ulagačkih aktivnosti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.