Svjetska internetska konferencija bit će otvorena u kineskom Wuzhenu 26. rujna

Svjetska internetska konferencija 2021. Wuzhen Summit trebao bi se održati od 26. do 28. rujna u Wuzhenu, istočnoj kineskoj provinciji Zhejiang, prema tiskovnoj konferenciji u petak.

Tema “U susret novoj eri digitalne civilizacije – izgradnja zajednice sa zajedničkom budućnošću u cyberspaceu”, summit će se ove godine održati i na mreži i izvan mreže, rekao je Zhao Zeliang, zamjenik šefa Uprave za kiberprostor Kine.

Gotovo 2.000 predstavnika vlada, međunarodnih organizacija, industrijskih udruženja, vodećih svjetskih poduzeća, sveučilišta i istraživačkih instituta iz preko 80 zemalja i regija, prisustvovat će konferenciji osobno ili virtualno, rekao je Zhao.

Ovogodišnji događaj predstavit će 20 pod-foruma za raspravu o novim trendovima digitalne tehnologije kao što su 5G, umjetna inteligencija i ekologija otvorenog koda, kao i o glavnim temama upravljanja i razvoja kiberprostora, uključujući upravljanje podacima, dobrotvorne svrhe s internetom, ublažavanje siromaštva i globalne anti-pandemijske napore.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.