MOK prima ‘jednoglasno pozitivne’ povratne informacije o testnim događajima u Pekingu 2022. godine

Međunarodni olimpijski odbor (MOO) dobio je “jednoglasno pozitivne” povratne informacije od međunarodnih sportaša u vezi s tekućim ispitnim događajima na mjestima natjecanja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022., rekao je u subotu sportski direktor MOC -a Kit McConnell.

“Zaista je zadovoljstvo vidjeti povratne informacije koje smo dobili od međunarodnih sportaša. Mnogi od ovih sportaša su olimpijci. Mnogi od njih očito se natječu na međunarodnom nivou, a povratne informacije koje smo dobili jednoglasno su pozitivne u pogledu mjesta održavanja. sam klizni centar, ali i organizacija oko Igara i njihovo uzbuđenje dok nadograđuju na sudjelovanje u Pekingu 2022. “, rekao je McConnell na sastanku Izvršnog odbora MOO -a u Ateni.

Mnogi od njih očito se natječu u međunarodnom krugu, a povratne informacije koje smo dobili jednoglasno su pozitivne u pogledu samog mjesta održavanja, kliznog centra, ali i oko organizacije Igara i njihovog uzbuđenja dok se približavaju sudjelovanju u Pekingu 2022. godine. “, rekao je McConnell na sastanku Izvršnog odbora MOO -a u Ateni.

Zimske olimpijske igre Peking 2022. trebao bi se održati od 4. do 20. veljače sljedeće godine.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.