Osmi kineski međunarodni sajam autorskih prava otvoren je u Hangzhouu

Osmi kineski međunarodni sajam autorskih prava otvoren je u subotu i trajat će do ponedjeljka u Hangzhouu, glavnom gradu istočne kineske pokrajine Zhejiang.

Sponzorirano od kineske Nacionalne uprave za autorska prava (NCAC), a u organizaciji pokrajinske uprave za autorska prava Zhejianga i gradske uprave Hangzhoua, izložba će prikazati najnoviji napredak i potaknuti razmjenu u industriji autorskih prava.

S izložbenim prostorom od gotovo 30.000 četvornih metara, na događaju je sudjelovalo više od 300 tvrtki i organizacija iz cijelog svijeta.

Na svečanom otvaranju Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) i NCAC uručili su WIPO-NCAC nagrade za autorska prava, uključujući nagrade za kreativnost i nagrade za korištenje autorskih prava, zaštitu autorskih prava i upravljanje administracijom autorskih prava.

Tijekom izložbe održat će se posebna izložba kojom se obilježava 30. obljetnica primjene Zakona o autorskim pravima u Kini, te seminari na teme poput zaštite autorskih prava u područjima filmske industrije, privatnog gospodarskog razvoja i platformi za kratke video zapise.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.