Kina pokreće tjedan masovnog poduzetništva i inovacija

Kina će od 19. do 25. listopada održati ovogodišnji nacionalni tjedan masovnog poduzetništva i inovacija, radi poticanja šireg poslovnog razvoja, priopćilo je Nacionalno povjerenstvo za razvoj i reforme.

Tijekom godišnjeg događanja, s temom “visokokvalitetne inovacije, poduzetništvo i zapošljavanje na visokoj razini”, će se putem interneta i fizički održati različite aktivnosti diljem zemlje, kako bi se predstavila postignuća u masovnom poduzetništvu i inovacijama, rekli su iz povjerenstva.

Na glavnoj lokaciji događanja u Zhengzhouu, glavnom gradu središnje kineske pokrajine Henan, će biti predstavljena ukupno 144 tipična projekta odabrana iz cijele zemlje, priopćilo je povjerenstvo.

U Zhengzhouu će se također istovremeno održavati investicijski samiti, seminari o reformama i inovacijama te događanja s prijenosom uživo, radi motiviranja javnosti i promicanja masovnog poduzetništva i inovacija.

Politika masovnog poduzetništva i inovacija, uvedena 2014. godine, je bila učinkovit pokretač gospodarskog rasta i dosljednog prijelaza između tradicionalnih i novih pokretača rasta.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.