Predsjednik MOO-a i Grčka Pekingu izrazili tople želje za Zimske olimpijske igre 2022.

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO-a) Thomas Bach i grčki dužnosnici su iz rodnog mjesta olimpijskog pokreta, uoči ceremonije paljenja olimpijskog plamena koji će gorjeti za Zimske olimpijske igre u Pekingu 2022. godine, uputili najbolje želje za uspješne igre.

U ponedjeljak će, tijekom ritualne ceremonije sunčevih zraka na stadionu Antičke Olimpije u zapadnoj Grčkoj, gdje su olimpijske igre rođene prije mnogo stoljeća, sveti plamen biti upaljen i započeti putovanje u Peking.

“Svi se veselimo velikim i uspješnim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu 2022. godine, kada će Peking biti upisan u povijest kao prvi grad koji je organizirao oba izdanja Olimpijskih igara, ljetne i zimske i kada ćemo s kineskim narodom proslaviti veliki festival sporta, naročito zimskog sporta. Dakle, radujem se što se uskoro vidimo u Pekingu”, rekao je Bach u nedjelju tijekom događaja u prostorijama Međunarodne olimpijske akademije, koja gleda na stadion.

“Uvjereni smo da će naši kineski prijatelji organizirati fantastične Igre u Pekingu”, dodao je tijekom istog događanja Spyros Capralos, predsjednik grčgog olimpijskog odbora i član Međunarodnog olimpijskog odbora.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.