ZOI u Pekingu 2022. predstavile prvi priručnik za mjere protiv bolesti COVID-19

U ponedjeljak je u Pekingu objavljen prvi priručnik koji opisuje mjere protiv bolesti COVID-19 na Zimskim olimpijskim igrama (ZOI-u) u Pekingu 2022.

Priručnik, koji su zajednički objavili organizatori ZOI-a u Pekingu 2022., Međunarodni olimpijski odbor (MOO) i Međunarodni paraolimpijski odbor (MPO), nudi zasebne verzije za sportaše i dužnosnike ekipa, kao i za druge sudionike, uključujući olimpijsku i paraolimpijsku obitelj, medije i televizijske kuće, međunarodne saveze i tehničke dužnosnike.

Kao što je navedeno u priručniku, sustav upravljanja zatvorenom petljom će se primjenjivati tijekom cijelog boravka sudionika igara u Kini.

“Sustav će osigurati da svi, uključujući sportaše, novinare i druge sudionike u zatvorenoj petlji, mogu obavljati svakodnevne aktivnosti bitne za njihove uloge tijekom igara i istovremeno ih odvojiti od šire javnosti ili bilo koga izvan zatvorene petlje”, rekao je Wang Quanyi, zamjenik ravnatelja Ureda za javno zdravstvo Odjela za usluge Organizacijskog odbora igara.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.