Seligman: Bit ćemo jedan od najboljih gradova u ovom dijelu Europe

Drugu godinu zaredom Gimnastičko društvo Osijek Žito i grad Osijek izabrani su kao domaćini Prvenstva Hrvatske muške i ženske sportske gimnastike.

Sam događaj održava se od 29. do 31. listopada ove godine, a okuplja najbolje vježbače muške i ženske sportske gimnastike i to od djece najmlađe dobi, pa do seniora hrvatskih gimnastičkih reprezentativaca i reprezentativki.

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman prvi put neće nastupati, već će biti u nešto drugačijom ulozi u ime grada Osijeka.

Emocije su tu, ja sam prvenstveno gimnastičar i sportaš prve kategorije i to još osječki gimnastičar, kada imamo ovakav događaj u svim kategorijama u gradu Osijeku, tko može biti sretniji od mene. Grad Osijek potiče i promiče sportske događaje na našem području, sretni smo imamo predivnu dvoranu Gradski vrt koja nam omogućuje da organiziramo ovakve sportske događaje, rekao je Seligman iz Odsjeka za sport Grada Osijeka te dodao:

Osijek je grad sporta, vrlo brzo, kada izgradimo i bazen i nogometni stadion, siguran sam da ćemo imati zaokruženu priču i vjerujem da ćemo biti od najboljih gradova u ovom dijelu Europe što se tiče sportske infrastrukture.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.