Globalni izlagači imaju povjerenja u predstojeći Kineski međunarodni uvozni sajam

Dok Kina organizira četvrti Kineski međunarodni uvozni sajam u Šangaju od 5. do 10. studenoga, globalni izlagači pokazuju više interesa i povjerenja prema iskorištavanju novih prilika na kineskom tržištu.

Za Kenjija Mizutu, predsjednika predstavništva Japanske eksterne trgovinske organizacije (JETRO-a) u Šangaju, četvrti Kineski međunarodni uvozni sjam će biti jedno od dva najveća događanja na kojima će njegova organizacija prisustvovati ove godine.

“JETRO dolazi na ovaj sajam četiri uzastopne godine i mogli bismo dovesti gotovo 300 japanskih poduzeća koja će sudjelovati na ovogodišnjoj izložbi”, rekao je Kenji Mizuta.

Pakistanski poduzetnik Habib Ur Rehman ovih je dana zauzet postavljanjem štanda na sajmu.

“Četiri godine žudim za sudjelovanjem na Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu”, rekao je ovaj poduzetnik, koji se na svom štandu od 18 četvornih metara na sajmu sprema promovirati slane svjetiljke iz Pakistana.

Kroz sajam su porculan, svilene marame i svijeće turskog poduzetnika Ramazana Tuzena postali popularni na kineskom tržištu.

“Kina je u mojim očima vrlo otvorena i sigurna zemlja s velikom poslovnom vrijednošću”, rekao je. “Sretan sam što sam ovdje 12 godina.”

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.